Kocsmár Gréta - szalon - Pécs kozmetikus válaszol Kocsmár Gréta - kozmetika - Pécs
Fontos bőröd egészsége? Fontos a megjelenésed? Valamilyen kozmetikai problémával küzdesz, amivel még senkit nem kerestél meg, vagy nem kaptál kielégítő választ? Beszéljünk tabuk nélkül! Mi lehetőséget biztosítunk Neked arra, hogy akár anonim módon is információhoz juthass. Olvass tovább és várjuk a Kérdéseid!
Kocsmár Gréta - kozmetikus szalon


Tedd fel kérdésed! A kozmetikus válaszol!
Kínosnak érzed a téged kísértő kozmetikai problémát, de szükséged lenne arra, hogy egy szakember adjon Neked tanácsot? Nincs más dolgod, mint az alábbi űrlap segítségével juttasd el Hozzám kérésed és privát üzenetben megválaszolom a kérdésedet. Kérjük, hogy a név mezőben add meg Neved, majd az Üzenet mezőben tüntesd fel a konkrét kérdéseidet. Kérlek törekedj arra, hogy a lehető legpontosabban fogalmazz. Részletesen mutasd be a poblémát. Ha lehetőséged van rá a pontosabb diagnózis érdekében a kép csatolása gombra kattintva csatolj a problémás területről készített képet, végül pedig kattints az “ÜZENET KÜLDÉSE” gombra. A részemre megküldött adatokat természetesen nem hozzuk nyilvánosságra, nevedet nem publikáljuk. Fontos, hogy megadd e-mail címed, hiszen válaszunkat is oda küldjük a részedre.
File csatolása


üzenet küldése
Kedves Látogató,

számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy írj Nekem az e-mail címre és szívesen megküldöm a nyers szövegeimet a Részedre.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Kocsmár Gréta