Kocsmár Gréta - beauty artist SZOLGÁLTATÁSOK Kocsmár Gréta - beauty artist
Palettámat úgy alakítottam ki, hogy minden szépségápolási kiemelt terület nagy hangsúlyt kapjon. Komplex, teljes testet érintő megoldások, amely hosszú távú eredményeket hoznak. Külön menüpontba rendeztem szolgáltatási csokraimat, hogy minél egyszerűbben átnézhesd a teljes portfóliót és ténylegesen azon kezelések vagy szépészeti megoldások közül válogathass, amire valóban szükséged van.

Nézz körbe, ha pedig kérdésed lenne fordulj hozzám bizalommal vagy akár az oldalakon elhelyezett űrlapok segítségével foglalj azonnal időpontot.
Kocsmár Gréta - Szolgáltatások
Arckezelés, műszempilla, smink Sminktetoválás, alakformálás, tréningek
Kocsmár Gréta - Pécs - Arckezelés
ARCKEZELÉS
Egy gyönyörű, sugárzó, ápolt arc rengeteget elárul egy nőröl, mégis arcunk ápolása, gondozása bizony nem egyszerű feladat. Minden ember más és más, így arcbőrünk igényei is mások.

Találd meg a Hozzád leginkább passzoló arckezelésünket, hogy ragyogó legyen a kisugárzásod.
Kocsmár Gréta - Pécs - Műszempilla
MŰSZEMPILLA
"Szem a lélek tükre” tartja a mondás. A szempilla pedig az oda vezető út.

Legyen Neked is lélegzetelállító, természetes tekinteted. A dús és különleges, tartós műszempillák, a legmodernebb eljárásoknak köszönhetően igazán ékes segítői egy-egy női tekintetnek.
Kocsmár Gréta - Pécs - Smink
SMINK
Nagy alkalmora készülsz vagy csak egyszerűen a mindennapodat szeretnéd bearanyozni?

Hivalkodó? Természetes? Alkalmi? Valami egészen más? Milyen sminkre vágysz? Válassz különleges és egyedi sminkjeink közül, hogy a Te megjelenésed legyen a legsugárzóbb.
Kocsmár Gréta - Pécs - Sminktetoválás
SMINKTETOVÁLÁS
Fontos a mindennapi smink, de a rohanó életed nem engedi, hogy minden nap hosszabb időt szentelj neki?

Válaszd természetes sminktetoválási eljárásainkat a maradandó és tökéletes végeredmény reményében. Spórolj időt és energiát. Hidd el senkinek nem fog feltűnni, hogy nem egy órát állsz minden nap a tükör előtt.
Kocsmár Gréta - Pécs - Alakformálás
ALAKFORMÁLÁS
Ideje formába jönni? Tegyél a megjelenésedért. A sport mellett kifejezetten fontos az, hogy komzetikai oldalról is támogassuk tested állapotát.

Különleges alakformáló kezeléseink segítségével gyorsan növelheted edzésterved hatékonyságát és elérheted a kívánt alakot.
Kocsmár Gréta - Pécs - Esküvőre
ESKÜVŐRE
A Nagy Nap kapcsán bizony számos a teendő. Minden tekintet a menyasszonyra és segítőire öszpontosul.

Mi abban vagyunk a segítségedre, hogy a Nagy Napon is a legjobb formádat hozd és minden képen, minden pillanatban a legjobban fess. Ez a nap hatványozottan Rólad szól.
Kedves Látogató,

számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy írj Nekem az e-mail címre és szívesen megküldöm a nyers szövegeimet a Részedre.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Kocsmár Gréta