Kocsmár Gréta - Alakformáló kezelések Alakformálás Kocsmár Gréta - Alakformálás
« vissza
Napjainkban már szinte a csapból is az alakformálásról lehet hallani, bármerre is jár az ember. De ez valóban csak a modern kor vívmánya? A nők már 3000 évvel ezelőtt is nagy hangsúlyt fektettek a szépségükre, a megjelenésükre. Odafigyeltek az optimális testalkatra, még ha az évszázadról évszázadra változott is. Ez napjainkban sincs másként, a különbség az, hogy mostanra új trendek uralják a modern emberi létet. Mások a belénk sujkolt normatívák. Ha az alakformálás mellett teszed le a voksod biztosan nagy segítségedre lesznek a következő kezelések.
Kocsmár Gréta - beauty artist - Pécs
Kavitációs ultrahang Kavitációs ultrahang
A legmodernebb technikák egyike a 40000 Hz-es ultrahanggal és a kavitációs jelenség kihasználásával működő zsírbontó kezelés. A sebészeti zsírleszívás alternatívája. A 40kHz frekvenciájú ultrahang elpusztítja a zsírdepókat a problémás helyeken is. A kavitáció célja nem a zsírraktárak kiürítése, hanem a zsírsejtek végleges lebontása.

A kavitáció egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból - a nyomás esése következtében - hirtelen gáz fázisba megy át. A kavitáció (azaz a gáz és buborékképződés) a testen belül, a kötőszövetben irányítottan zajlik le, és az apró buborékok kipukkadása által keltett lökéshullámokkal a zsírsejtek irányítottan roncsolhatók. Az eljárás során az elfolyósított zsírsejtek a szervezetből természetes úton, a nyirokrendszeren keresztül távoznak. Ennek következtében növelhető egy-egy fogyókúra hatékonysága vagy támogatható az aktív életmódváltás eredménye.

A kezelt terület centiméterekben mérhetően kisebb lesz a kezelés végére. Egy kúra 6-10 alkalomból áll, hetente legfeljebb egyszer végezhető. Ennél a kezelésnél különösen fontos a kúraszerűség, életmódbeli-, étkezésbeli változtatások, napi minimum 2-4 liter víz elfogyasztása!
Kavitációs ultrahang
Rádiófrekvenciás kezelés Rádiófrekvenciás kezelés
Rádiófrekvenciás kezelés
A tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás kezelésnél a szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén a mélyben megindul a zsír lebontása, élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér- és nyirokkeringés. Az eljárásnál a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül, és fokozódik a termelődésük is. Ezen hatások révén a kezelt terület a tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás kúraszerű alkalmazása során hatékonyan átalakul, a zsírpárna csökken, a bőr feszesedik és szinte megújul.

A rádiófrekvenciás technológiával végzett alakformáló kezelések fő célja a zsírbontás. Ennek egyenes következménye, hogy a kezelések elsődleges célterületei a has, a csípő, a fenék és a combok. Használja ki azonban a lehetőséget, speciális fejkialakítása lehetővé teszi olyan területek eredményes kezeléseit, mint például a hát, a felkar és a toka. A kezelési technika manuális masszázshoz hasonló mozdulatai segítik a felszabadult zsír és méreganyagok kezelési területről való eltávolítását és meggyorsítják a szervezetből való kiürülést, ezzel is segítve a kellemes közérzet kialakulását.

A tartós eredmények elérése céljából legalább 6 kezelés kúraszerű végzése javasolt, heti egy alkalommal. Az elért eredmények hosszú távú megőrzését 4-8 hetente egy fenntartó kezelés biztosítja. Ugyanakkor lényeges, hogy az eredmények már az első kezelés után is láthatóak.
Vákuumkezelés Vákuumkezelés
A vákuum egy térbeli térfogat, ami lényegében nem tartalmaz anyagot, így a benne lévő nyomás sokkal alacsonyabb, mint a külső standard légnyomás. Ez - a légüres tér - által lehet a test, különböző területein a bőrszövetet felszívni és átmozgatni. Ha helyileg alkalmazzuk, rövidebb ideig érösszehúzó, komolyabb ráhatás esetén értágító tulajdonságát élvezhetjük. Mivel serkenti a lokális véráramlást, így a bőrben, a kötőszövetekben és az izomzatban lerakódott salakanyagok lebomlását és a szervezetből való távozását is gyorsítja.

Ez a technológia nem csak a ráncok eltűntetésére kiváló, hanem az egyéb testfelületek zsír rétegeinek simítására, leolvasztására is. A test zsíros, narancsbőrös területein a vákuum technológia elősegíti a zsírszövetek lebontását és pár alkalom elteltével láthatóan szebb külsőt kölcsönöz az amúgy gödröcskés bőrterületnek. A bőrfeszesítő hatása mellett a vákuum stimulálja az ereket és az egész véráramot, aminek hatására nagyobb mennyiségű oxigén és tápanyag jut a kezelt területekre, továbbá a felszabadult méreganyagokat gyorsabban szállítja el. A fogyás előidézése mellett alkalmas pihentetésre, bőrfelület szépítésére, keringés regenerációs folyamat elindítására.

Ez a kezelés kiváló megoldás lehet már folyamatban lévő fogyókúra kiegészítéseként, de már nagyobb testömeg csökkenés után is gyönyörűen feszesíti és vitalizálja a megereszkedett bőrréteget.
Vákuumkezelés
megnevezés ár
Kavitaciós zsírbontás
5.000 HUF
Rádiófrekvenciás alakformálás
5.000 HUF
Rádiófrekvenciás alakformálás 6 alkalmas bérlet
25.000 HUF
Kocsmár Gréta - időpontfoglalás
Kocsmár Gréta - időpontfoglalás időpontot kérek Kocsmár Gréta - időpontkérés
KÉREM AZ IDŐPONTOTKedves Látogató,

számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy írj Nekem az e-mail címre és szívesen megküldöm a nyers szövegeimet a Részedre.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Kocsmár Gréta