Kocsmár Gréta - Műszempilla Műszempilla Kocsmár Gréta - Műszempilla - Pécs
« vissza
"Szem a lélek tükre” tartja a mondás. A szempilla pedig az oda vezető út.

Legyen Neked is lélegzetelállító, természetes tekinteted. A dús és különleges, tartós műszempillák, a legmodernebb eljárásoknak köszönhetően igazán ékes segítői egy-egy női tekintetnek.
Kocsmár Gréta - Pécs - beauty artist
Milyen műszempilla érdekel?
1D műszempilla
3D
2D - 3D műszempilla
4D
6D műszempilla
6D
Az eredetileg Oroszországból származó technika, a tavalyi évben már meghódította az USA-t és Európa nagy részét is. A szuper vékony és extra könnyített műszempillákból 4-6 szál is felhelyezhető egy szál természetes szempillára. Azonban ennek ellenére sem nehezíti el a saját szempillát, hiszen 4-6 darab szempilla szál súlya megegyezik az eddig használt 1 műszempilla szál súlyával.

A maximálisan luxuscikk kategóriába sorolandó Volume Lashes szempilla speciálisan könnyebbített súlyú pillákból áll, tapintása selymes hatású, viselése pedig lehelet könnyű.

A fele vagy akár harmad súlyú pillákból egy saját pillára 4-5-6 szál ultra vékony és könnyített súlyú műszempilla kerül egy teljesen új technikával applikálásra, ez határozza meg a „D”-k számát.

típus ár
Volume lashes pilla szett
10.000 HUF
töltése 2 hétig
6.500 HUF
töltése 3 hétig
7.500 HUF
töltése 4 hétig
8.500 HUF
A 4D műszempilla felhelyezésével tökéletesen természetes hatást érhetünk el. A felhelyezett pillák anyaga nercből vagy selyemből készülnek amelyek megtévesztésig hasonlóak a saját pillasorunkhoz. Hipperrealisztikus látvány és légiesen könnyű viselet a legfőbb tulajdonsága ennek a technikának.

típus ár
4D nerc pilla szett
14.000 HUF
töltése 2 hétig
6.500 HUF
töltése 3 hétig
7.500 HUF
töltése 4 hétig
8.500 HUF
A klasszikus 3D műszempilla mostani értelmében vett 1D műszempillának felel meg. Ez azt jelenti, hogy egy 1 szál saját szempillára, 1 db műszempilla kerül aplikálásra. Az egészséges természetes pillák megőrzésének érdekében Flat Lash pillákat használunk. Ezek a pillák speciális, rombusz alakjuk révén sokkal egyszerűbben illeszthetőek és építhetőek. Nagyobb tapadási felülettel bírnak és sokkal könnyebbek hagyományos társaiknál.

típus ár
3D pilla szett
7.500 HUF
töltése 2 hétig
4.000 HUF
töltése 3 hétig
5.000 HUF
töltése 4 hétig
6.000 HUF
Flat lash rombusz pilla szett
8.000 HUF
töltése 2 hétig
4.000 HUF
töltése 3 hétig
5.000 HUF
töltése 4 hétig
6.000 HUF
Kocsmár Gréta - időpontfoglalás
Kocsmár Gréta - időpontfoglalás időpontot kérek Kocsmár Gréta - időpontkérés
KÉREM AZ IDŐPONTOTKedves Látogató,

számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy írj Nekem az e-mail címre és szívesen megküldöm a nyers szövegeimet a Részedre.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Kocsmár Gréta