Nagy alkalmora készülsz vagy csak egyszerűen a mindennapodat szeretnéd bearanyozni? Hivalkodó? Természetes? Alkalmi? Valami egészen más? Milyen sminkre vágysz? Válassz különleges és egyedi sminkjeink közül, hogy a Te megjelenésed legyen a legsugárzóbb.

A tökéletes smink egyik alapszabálya, hogy a megfelelően előkészített, tiszta bőrön kívül a saját bőrtípusodnak és bőr specifikumodnak megfelelő smink eszközöket és anyagokat alkalmazzunk. A mindennapi élet során számos szituáció adódik, ahol bizony más és más smink állja meg a helyét. Válaszd ki, hogy Neked milyen típusú sminkre van szükséged.
Kocsmár Gréta - beauty artist
sminkek
sminkek
smink oktatás
oktatás
"A szépség benned van!”, de nem tudod mi áll jól és vásárláskor nem tudsz kiigazodni a rengeteg fajta kozmetikum és smink eszköz között!? Az egyedi smink oktatásnak köszönhetően bevezetlek a sminkelés rejtelmeibe és személyre szabottan mondom el, hogy milyen színek állnak jól, mitől lesz tartós egy smink vagy hogy mit hol szerezhetsz be és persze azt is, hogy milyen praktitákat kell megfogadnod ahhoz, hogy a legjobb, hozzád leginkább illő smink készüljön el.

Ezen tanfolyam keretében személyre szabottan elsajátíthatod, hogy hogyan lehet elkészítened a sminkedet nap, mint nap. Meglátod, utána magabiztos leszel, sminked tökéletes lesz és persze vásárláskor már azt is tudni fogod, hogy hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb márkájú, típusú és színű alapozót vagy rúzst...stb!

A témák amiket megbeszélünk: A személyes igények felmérése, szakszerű és személyre szabott otthoni bőrápolási szaktanácsadás, egyéni színanalitikai elemzés, a helyes anyag és eszközhasználat bemutatása, harmónia és a színek használata a sminkben, a sminkelés menete lépésről-lépésre, egy nappali és alkalmi, hordható smink elkészítése, trükkök és gyakorlás, továbbá mindez még egyénre szabott kozmetikai tanácsadással és vásárlási tanácsokkal is ki van egészítve.

Érdemes még tudni: Természetesen az itt elhangzottak és megmutatott sminkelési elemeket otthoni gyakorlással tudod csak elsajátítani igazán, hiszen a mondás is úgy tartja: 'gyakorlat teszi a mestert', de az oktatás során mindent megtanulsz, ami ahhoz kell, hogy az otthoni gyakorlással szép, igényes és nem utolsó sorban hozzád a legjobban illő, akár nappali, akár alkalmi sminket készíts majd magadnak! Az oktatás időtartama: kb 2 óra.

időtartam ár
Sminkoktatás kezdő csomaggal
A sminkoktatás alkalmával egy alap csomagot is kapsz, mely minden olyan sminkes eszközt tartalmaz, hogy belekezdj a sminkelés művészetébe és elsajátítsd a professzionális smik elkészítéséhez szükséges ismereteket.
 • Folyékony alapozó
 • Korrektor stift
 • Kompakt púder
 • Pirosító Púder
 • Szemkontúr ceruza
 • Szemöldök ceruza
 • Trio szemhéjpúder
 • Szempillaspirál
 • Púder ecset
 • Pirosító ecset
 • Applikátor
 • Szájfény
2 óra 19.500 HUF
Sminkoktatás kezdő csomag nélkül
2 óra 8.500 HUF
típus ár
Natúr, szépítő smink
A mindennapi smink egy mai, moder nő életének velejárója. Törekszünk arra, hogy ne vigyük túlzásba, gyorsan elkészíthető legyen és ügyelünk annak tartósságára is. Az általános nappali sminkedet gyorsan elkészítjük és már rohanhatsz is tovább.
4.000 HUF
Alkalmi smink
Valamilyen rendezvényre készülsz? A hétköznapok során bizony adódik olyan alkalom, amikor a normál, szépítő smink nem elengendő. ilyen lehet egy-egy jeles este, rendezvény. Az alkalmi smink minden esetben hozzád és az alkalmohoz passzol.
4.500 HUF
Tabló smink
Ballagásra és ezáltal tablófotózásra készülsz? Legyél Te a legsugárzóbb az elkészült tablón! A fotósoknál végzett smink gyorsan készül, nem elégíti ki az egyedi igényeket és nem alkalmazkodik a bőröd igényeihez. Sablonos megoldásokat ad. Legyen egyedi tabló sminked!
3.500 HUF
Party smink
Nagy bulira, esetleg bálra készülsz? A különleges ruhádat szeretnéd hozzá passzoló, minőségi sminkkel is támogatni? Válaszd party smink szolgáltatásunkat, hogy Te lehess az esemény csillaga.
4.500 HUF
Smink fotózásra
Komplex, esetleg tematikus fotózásra készülsz? Elkészítjük a fotózáshoz szükséges sminkedet, hogy élettel teli, a legelőnyösebb oldaladat bemutató képek szülessenek. Jelentkezz be még ma!
6.000 HUF
Fantázia, extrém sminkek
Valami igazán különlegesre, exrémre vágysz? Ez sem okoz gondot. Üljünk le, beszéljük meg, hogy milyen alkalomból, milyen sminkre van szükséged. Természetesen arra is lehetőséged van, hogy próbasmink készüljön. Ne bízd a véletlenre különleges megjelenésed!
6.000 HUF
Kocsmár Gréta - időpontfoglalás
Kocsmár Gréta - időpontfoglalás időpontot kérek Kocsmár Gréta - időpontkérés
KÉREM AZ IDŐPONTOTKedves Látogató,

számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy írj Nekem az e-mail címre és szívesen megküldöm a nyers szövegeimet a Részedre.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Kocsmár Gréta