Kocsmár Gréta - Sminktetoválás Sminktetoválás Kocsmár Gréta - Sminktetoválás - Pécs
« vissza
Fontos a mindennapi smink, de a rohanó életed nem engedi, hogy minden nap hosszabb időt szentelj neki? Válaszd természetes sminktetoválási eljárásainkat a maradandó és tökéletes végeredmény reményében. Spórolj időt és energiát. Hidd el senkinek nem fog feltűnni, hogy nem egy órát állsz minden nap a tükör előtt.
Kocsmár Gréta - beauty artist
sminktetoválás Kiknek ajánlom a sminktetoválást?
A sminktetoválás segítségével csodálatossá varázsolhatjuk szemöldököd, ajkad és szemed is! Kinek ajánlom, kinek való leginkább, hogy szemöldöktetoválást, sminktetoválást válsszon? Akik már ébredés után is kifogástalan sminket szeretnének. Azoknak is nagyszerű választás lehet, akik a fárasztó és unalmas, mindennapi sminkelést, és a napközbeni korrigálást szeretnék elfelejteni, továbbá akik a megromlott látásuk miatt nehézkesen készítik el a saját sminküket. Azon nőknek is ideális választás, akik a hagyományos smink alapanyagokra allergiásak.sminktetoválás - testtetoválás Mi a különbség a sminktetoválás és a testtetoválás között?
A testtetoválás gyakorlatilag egy életre szól, mert a pigment anyagot a bőr mélyebb rétegeibe, a bőr aljába juttatják be mechanikai úton. A sminktetoválás során az irha és a hámréteg határáig juttatjuk be a pigmenteket. Ez a réteg időről-időre kicserélődik, kb. 2-3 év alatt teljesen megújul. Ez idő alatt fokozatosan halványul el a bevitt festékanyag. Ennek több előnye is van. Egyrészt a bevitt pigment az évek múltával nem ugyanoda esne a bőr öregedésének, megereszkedésének következtében, kimondottan torz, csúnya alakzattá alakulna át, másrészt az évek múlásával változik a divat és az emberek ízlése is, új formák és színek jelennek meg.

A sminktetoválás azzal, hogy 2-3 év alatt kikopik és újra lehet készíteni, lehetőséget ad a bőr, a divat és az egyéni ízlés változásának követésére. Meg kell jegyezni, hogy a régebben készült kozmetikai tetoválások, gyakran hosszabb időre szóltak, mivel a gépek sokkal kezdetlegesebbek voltak, és esetenként a bőr mélyebb rétegeibe vitték be a festékanyagot, a mai profi gépekkel már nem fordul ez elő.Hogy készül a sminktetoválás? Hogy készül?
A tetoválásokat speciális sminktetováló géppel végezzük, amit ezekre a finom feladatokra fejlesztettek ki. A tetoválótű sokkal vékonyabb a hagyományosnál, így precízebb, pontosabb rajzolásra alkalmas. A tű hegye csak 2mm-re hatol a bőrbe. A sminktetováláshoz külön erre a célra kifejlesztett, allergiamentes festéket használunk. A bőr hámrétegének újraképződésével a festék fokozatosan a bőr felszínére kerül, és az elhalt bőrréteggel együtt lehámlik. A halványodás egyenletes, a festék 1-3 évig marad a bőrben. Tartóssága függ a bőrtípustól, a vonal erősségétől, a festék színétől és az arcbőr külső hatásaitól.
Milyen sminktetoválás érdekel?
szemöldök tetoválás
szemöldök
száj tetoválás
ajak
szemhéj tetoválás
szemhéj
Lélegzetelállító, állandó szemhéj sminket szeretnél? A szemhéj tetoválást Neked találták ki! Ideális választás azoknak, akik nem szeretnének sok időt tölteni a napi sminkükkel, hiszen a tetoválás maradandó és egyenletes megoldást biztosít, akár 3 évre is.


típus ár
Felső szemhéjtetoválás vékony-, közepes vonallal
23.000 HUF
Felső szemhéjtetoválás vastag kontúrvonallal
25.000 HUF
Szemhéjtetoválás alsó kontúrvonallal
17.000 HUF
Felső és alsó szemhéjtetoválás együtt
35.000 HUF
Ajkaink a nőiességünk egyik legfontosabb része. Minden nő arra vágyik, hogy ajkai stílusához illően dúsak, nőiesek és formásak legyenek. Az ajaktetoválással gyönyörű formát és színt adunk az ajkaknak.


típus ár
Ajak kontúr tetoválás
25.000 HUF
Ajak félsatír + kontúr tetoválás
34.000 HUF
Ajak teljes satír + kontúr tetoválás
40.000 HUF
Sminktetoválással kiválóan lehet korrigálni a szemöldök hiányosságait, ritkaságát illetve formáját is, úgy hogy közben megőrizze természetességét. A szálazott technikával rendkívül szép szemöldököt tudunk készíteni, így tartósan és folyamatosan szép marad, nem kell többet problémázni az állandó rajzolással és festéssel.


típus ár
Mikroszálas szemöldök tetoválás
28.000 HUF
Szálas szemöldök tetoválás
28.000 HUF
Satírozott szemöldök tetoválás
28.000 HUF
Kocsmár Gréta - időpontfoglalás
Kocsmár Gréta - időpontfoglalás időpontot kérek Kocsmár Gréta - időpontkérés
KÉREM AZ IDŐPONTOTKedves Látogató,

számomra kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérlek, hogy oldalaimat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérlek, hogy írj Nekem az e-mail címre és szívesen megküldöm a nyers szövegeimet a Részedre.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönöm!

Üdvözlettel, Kocsmár Gréta